Харчові алергени – продукти, які ми їмо щодня: горіхи, яйця, риба або фрукти.
Пилок трав та дерев – у періоди, коли цвітіння наповнює повітря алергенами.
Кліщі домашнього пилу та комахи – невидимі оку, але потужні подразники, що ховаються у вашому домі.
Для продуктів 2-го класу сенсибілізації, часткова непереносимість/гіперчутливість - є ризик значної непереносимості цих продуктів. Рекомендовано зробити невелику паузу у вживанні (тиждень - два, можливо, більше), а потім вживати в їжу в невеликих кількостях та не надто часто. |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Для продуктів 2-го класу сенсибілізації, часткова непереносимість/гіперчутливість - є ризик значної непереносимості цих продуктів. Рекомендовано зробити невелику паузу у вживанні (тиждень - два, можливо, більше), а потім вживати в їжу в невеликих кількостях та не надто часто. |
![]() |
Важливо дотримуватись правил підготовки: За 24 години до взяття БМ уникати анального статевого акту, клізм і спринцювань та використання будь-яких місцевих препаратів. |